برای مشاهده آدرس و شماره تماس از طریق لینک رو به رو اقدام کنید. لینک اپلیکیشن
Search
Close this search box.
پروتز زیر عضله یا روی عضله

محل قرار گیری پروتز سینه | زیر عضله یا روی عضله

دکتر مجید نداف کرمانی / عمل های سینه / محل قرار گیری پروتز سینه | زیر عضله یا روی عضله

پیش از اینکه بخواهید برای عمل زیبایی سینه اقدام کنید، باید اطلاعات اولیه ای در خصوص جای قرار گرفتن پروتز سینه داشته باشید. نوع تکنیک انتخابی، تعیین کننده عوارض و مشکلات بعد از عمل است. محل قرارگیری پروتز سینه توسط پزشک تعیین می شود با این حال کسب اطلاعات در کاهش استرس و اطمینان به جراح اثر گذار است. در ادامه قصد داریم به طور تخصصی و جامع، پروتز روی عضله و پروتز زیر عضله را به شما معرفی کرده و تفاوت آن ها را با هم بررسی کنیم.

تفاوت پروتز زیر عضله و روی عضله

برای جراحی زیبایی سینه دو تکنیک وجود دارد، عمل پروتز سینه زیر عضله و عمل پروتز سینه روی عضله که پزشک متخصص با توجه به سوابق فرد، انتظارات بیمار و محدودیت هایی که وجود دارد، در جلسه مشاوره یکی از این تکنیک ها را انتخاب می کند. به طور کلی، اگر قطر بافت سینه در بخش فوقانی بیشتر از 2.5 سانتی متر باشد و متقاضی محدودیت خاصی نداشته باشد، معمولا بهترین محل برای پروتز روی عضله است. اما اگر قطر سینه در بخش فوقانی آن کمتر از این مقدار باشد، پروتز زیر عضله قرار داده می شود.
توجه داشته باشید که درنهایت پزشک شما است که برای انتخاب تکنیک تصمیم گیری می کند. هر کدام از این روش ها عوارض و دوره نقاهت متفاوتی دارند. به طور مثال فردی که عمل پروتز سینه زیر عضله انجام داده، در برخی موارد درد شدیدتری را در مقایسه با فردی که عمل پروتز سینه روی عضله انجام داده است، تجربه می کند.

تفاوت پروتز زیر عضله و روی عضله

پروتز سینه روی عضله چیست

جراحی پروتز روی عضله به این معناست که پزشک با ایجاد برش در ناحیه عمیقی از سینه، پروتز را روی عضله سینه و زیر غدد شیری و چربی این ناحیه قرار می دهد. معمولا در شرایطی این عمل توصیه می شود که فرد متقاضی در اتاق مشاوره چندان تاکیدی بر شیردهی در آینده نداشته باشد و بافت سینه نیز داری قطر مناسبی در نسج نرم آن باشد. در چنین شرایطی پزشک پس از بررسی سوابق و محدودیت های فرد، اقدام به قرار دادن پروتز روی عضله می کند.

پروتز سینه زیر عضله چیست

در عمل پروتز سینه زیر عضله، پزشک با ایجاد برش در پایین بافت سینه، پروتز را زیر عضله مربوطه قرار می دهد. با انجام این تکنیک ظاهر طبیعی تری را در بافت سینه خواهید داشت و غدد شیردهی شما آسیب کمتری می بیند. معمولا افرادی که بخواهد در آینده از غدد شیردهی خود استفاده کنند، کمترین میزان ریسک را تجربه خواهد کرد.

عمل پروتز سینه روی عضله بهتر است یا زیر عضله

ابتدا باید به این نکته توجه کنید که تصمیم گیرنده نهایی نوع تکنیک جراحی سینه، فرد متقاضی نیست. بلکه پزشک متخصص با بررسی سوابق، ویژگی های ظاهری، در نظر گرفتن انتظارات فرد و ملاحظاتی همچون شیردهی، درنهایت بهترین روش را برای محل قرارگیری پروتز سینه در فرد انتخاب می کند. پس میتوان نتیجه گرفت هر روش جراحی سینه برای طیف خاصی از افراد مناسب است و یک نسخه کلی و یکسان نمی توان برای همه افراد پیچید.
تنها نکته ای که شما در آن دخل و تصرف دارید، انتخاب پزشک مناسب است. انتخاب پزشک بی تجربه احتمال بروز خطا و عوارض بعد از عمل را افزایش میدهد. همچنین هزینه های ترمیم عمل جراحی را نیز به شما تحمیل می کند. پس چه بهتر که بدون گذراندن دوره نقاهت طولانی و پرداخت هزینه های جسمی، روحی و مادی، پیش از عمل، یک پزشک متخصص، معتمد و با تجربه را انتخاب کنید تا از عوارض جراحی جلوگیری کنید.

محل قرارگیری پروتز سینه زیر عضله یا روی عضله

مزایا و معایب پروتز سینه زیر عضله و روی عضله

در ادامه به بررسی مزایا و معایب این دو روش برای انتخاب محل قرارگیری پروتز سینه می پردازیم.

مزایای جراحی پروتز روی عضله

  • طول مدت جراحی در این روش کوتاه تر از روش دیگر است.
  • دوره نقاهت عمل پروتز سینه روی عضله بسیار کوتاه تر از روش دیگر است.
  • میزان درد نیز با این تکنیک بسیار کمتر از تکنیک دیگر است.
  • در این روش در صورتی که فرد از نتیجه عمل رضایت کافی نداشته باشد، پزشک می تواند روتوش را انجام دهد و پیچیدگی خاصی ندارد.
  • این تکنیک به دلیل ریسک کمتر از هزینه پایین تری نیز برخوردار است به همین علت عده زیادی علاقه مند به این روش هستند.

معایب جراحی پروتز روی عضله

  • در روش پروتز روی عضله، ریسک آسیب به غدد شیردهی وجود دارد و نسبت به تکنیک دیگر بیشتر است.
  • میزان ریسک چروکیده و دفرمه شدن در این تکنیک بالا است.
  • در صورتی که پزشک به خوبی بافت سینه را بررسی نکرده باشد و بافت سینه فرد ضخامت کمتر از 2 سانتی متر داشته باشد، ریسک مشهود بودن پروتز بالا است.
  • مزایای جراحی پروتز زیر عضله
  • در این روش میزان آسیب به غدد شیری و مجاری انتقال شیر به کمترین میزان خود می رسد.
  • در عمل پروتز سینه زیر عضله میزان دقت در چکاپ ها دچار اختلال نمی شود. در واقع برخلاف روش روی عضله که موجب اختلال در ماموگرافی می شود، این روش مشکلاتی نظیر کیست و سرطان را به وضوح نشان می دهد.
  • ظاهر سینه در این روش بسیار طبیعی تر است و احتمال مشاهده لبه پروتز در این تکنیک بسیار کمتر است.

معایب جراحی پروتز زیر عضله

  • مدت زمان عمل پروتز سینه زیر عضله بسیار طولانی تر از سایر روش ها است.
  • عوارض پروتز سينه زير عضله نیز بیشتر از روش دیگر این نوع جراحی است.
  • جراحی پروتز زیر عضله پیچیدگی بیشتری نسبت به تکنیک دیگر دارد و به همین دلیل در صورت عدم رضایت روتوش عمل بسیار مشکل تر خواهد بود.
  • دوران نقاهت بعد از عمل جراحی پروتز زیر عضله طولانی تر از روش دیگر است.
  • میزان انقباض سینه در زمان نقاهت، بیشتر از روش دیگر جراحی زیبایی سینه است.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
آیکون سایت دکتر نداف کرمانی

"*" indicates required fields

برای مشاهده نمونه کارهای جراحی شکم، فرم زیر را پر کرده
و منتظر پیامک کد تایید باشید.