برای مشاهده آدرس و شماره تماس از طریق لینک رو به رو اقدام کنید. لینک اپلیکیشن
Search
Close this search box.
جراحی ماموپلاسنی و شیردهی

جراحی ماموپلاستی و شیردهی

دکتر مجید نداف کرمانی / عمل های سینه / جراحی ماموپلاستی و شیردهی

جراحی ماموپلاستی می تواند شیر دادن به کودک را دشوارتر کند، اما این بدان معنی نیست که شیردهی بعد از ماموپلاستی غیرممکن است. دکتر نداف کرمانی فوق تخصص جراحی پلاستیک در این خصوص توضیح خواهند داد.

جراحی ماموپلاسنی و شیردهی

انواع جراحی ماموپلاستی و شیردهی

در خانم هایی که جراحی ماموپلاستی کاهنده را انجام داده اند، ممکن است مشکل در مورد شیر دهی وجود داشته باشد. در طی روش ، جراح قسمتی از پستان را که ممکن است شامل بافت غده و مجاری باشد که شیر را تولید می کند و به نوک سینه منتقل می کند ، بردارد. دکتر نداف کرمانی در ادامه بیان می کنند  که ممکن است شیردهی سخت باشد و یا شیر کاهش پیدا کند ولی قطع نمی شود.

در حین جراحی برای کاهش پستان، برخی از اعصاب و بافت های شیرساز نیز برداشته می شود ولی بعد از عمل مجددا بازسازی می شود. اعصاب خود را بازسازی می کنند ولی ممکن است یک سال به طول انجامد. ولی در افرادی که نوک سینه به طور کامل برداشته می شده و سپس در جای مناسب پیوند داده می شود، ممکن است شیردهی مختل شود.

صرف نظر از نوع جراحی ماموپلاستی کاهنده، هیچ تضمینی نیست که بعد از زایمان بتوانید  به نوزاد خود شیردهید. با این حال توصیه می شود تا مادر تلاش خود را در خصوص شیردهی  داشته باشد و در صورت امکان از غذاهای کمکی هم استفاده نماید.

خانم هایی که بعد از جراحی ماموپلاستی ، می خواهند شیردهی داشته باشند، این نکته را باید بدانند که هر چه نوزادشان بیبشتر تقاضای شیر داشته باشد، سینه شیر بیشتری را میسازدو این سبب می شود تا به طور خودکار شیردهی اتفاق بیوفتد.

باید این نکته را مد نظر داشت که روش جراحی در میزان شیردهی بسیار تاثیر گذار است. در ادامه به توضیح روش های ماموپلاستی و میزان تاثیر آن بر شیردهی صحبت خواهیم کرد.

ماموپلاستی با برش نوک سینه

در این روش به دلیل آن که سینه ها حجم بزرگی داشته است، نوک سینه و هاله قهوه ای رنگ اطراف آن برداشته شده است و سینه برش هایی برای کوچک تر شدن را داشته  و سپس نوک سینه به جای مناسب خود باز گشته است. به دلیل آن که ممکن است در حین این جراحی بافت های عصبی و شیرساز ممکن است به همراه بافت چربی برداشته شود، شیردهی بعد از این جراحی با اختلال رو به رو شود. یا حتی مادر دیگر قادر به شیردهی نباشد.

ماموپلاستی کاهنده

در این روش با توجه به شرایط بیمار، تا حدودی سایز سینه فقط کاهش پیدا می کند که با برداشتن چربی و پوست اضافی تا حدودی قابل انجام است و جراح سینه تلاش می کند تا حدودی  بدون دستکاری بر روی بافت عصبی و مخصوص شیرساز، جراحی را انجام داده و سینه ها را تا حدودی کاهش دهد.

نتیجه ی این جراحی برای خانم ها این است که به دلیل کمترین آسیب به بافت عصبی می تواند شیردهی داشته و بعد از مدتی بافت ها نیز باز سازی می شود.

انواع دیگری از جراحی وجود دارد که جراح زیبایی سینه، بعد از معاینه پیشنهاد می دهد. ولی نتیجه ی جراحی چیزی حدود یک سال بعد از جراحی مشخص می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط