پروتز سینه یا جراحی بزرگ کردن سینه یکی از انواع روش های جراحی زیبایی سینه به شمار می رود که منجر به بالاتر رفتن اعتماد به نفس افراد می شود. اما باید اشاره کرد که این جراحی برای تمامی افراد مناسب نیست ما در این نوشتار قصد داریم تا در مورد افرادی که کاندید پروتز سینه هستند اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم پس تا انتهای این نوشتار همراه ما باشید.
چه افرادی کاندید پروتز سینه هستند؟
از جمله کاندیدای مناسب برای پروتز سینه در حالت کلی شامل دو گروه می باشد که در ادامه به طور مفصل در مورد هر کدام از آن ها صحبت خواهیم کرد:
گروه اول:
خانم هایی هستند که بنا به دلایل مادرزادی ممکن است سینه های کوچکی داشته باشند از همین رو با استفاده از پروتز های سیلیکونی می توانند فرم سینه های خود را زیباتر کنند. به معمول برش ایجاد شده برای جراحی در زیر سینه است که طول آن 4 الی 5 سانتی متر است البته که باید اشاره کنیم طول برش بستگی به سایز پروتز سینه خواهد داشت.
گروه دوم:
خانم هایی که سینه های آن ها بنا به دلایل متعددی چون کاهش وزن، رژیم غذایی غیر اصولی و … کوچک یا افتاده شده است از همین رو برای درمان سینه های خود پروتز سینه را انجام می دهند ولی توجه داشته باشید که در صورت افتادگی سینه ها جایگزاری پروتز نمی تواند این مشکل را برطرف کند پس برای درمان بهتر است از جراحی لیفت سینه به منظور بالاکشیدن سینه های خود استفاده کنید تا سینه خوش فرم تری را داشته باشید.
علاوه بر تمامی موارد گفته شده کاندیدای مناسب برای پروتز سینه به شرح زیر می باشد:
- چندین معیار وجود دارد که باید قبل از برنامه ریزی برای پروسه بزرگ کردن سینه با جراحی پروتز سینه رعایت شوند. اول و مهمتر از همه، بیمار باید از سلامت جسمانی خوبی برخوردار باشد، یعنی هیچ گونه عفونت فعال یا بیماری درمان نشده ای نداشته باشید پس با توجه به میزان بالای اهمیت این موضوع بهتر است تا در جلسه مشاوره با جراح پلاستیک حتما در مورد این موضوع صحبت داشته باشید.
- افرادی که سیگار یا الکل مصرف نمی کنند.
- افرادی که سینه های کوچک و یا افتاده ای دارند.
- افرادی که انتظارات واقع بینانه ای نسبت به جراحی دارند.
تصمیم برای بزرگ کردن سینه
بیماران ممکن است به دلایل بسیار شخصی به دنبال بزرگ کردن سینه توسط بهترین جراح پلاستیک تهران باشند. اگرچه پروتز سینه یکی از محبوب ترین جراحی های زیبایی سینه به شمار می رود از همه مهم تر نتایج حاصل از آن نیز بسیار موفقیت آمیز بوده است. با این حال، ما نمی توانیم به هر فردی که در مورد این روش پرس و جو می کند، بگوییم که کاندید مناسبی برای جراحی پروتز سینه محسوب می شود.
چه کسانی کاندیدای نامناسبی برای پروتز سینه محسوب می شوند؟
در مورد این که چه کسانی کاندیدای امکان انجام جراحی پروتز سینه را ندارند می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- بیمارانی که مشکلات شدید تصویر بدنی دارند یا در وضعیت ذهنی بسیار منفی قرار دارند، نباید تحت هیچ عملی قرار گیرند که ظاهر آنها را برای همیشه تغییر دهد چرا که ممکن است از نتیجه به دست آمده کاملا ناراضی باشند.
- همچنین از هر بیماری که قصد پروتز سینه را دارد میخواهیم زمان کافی برای بهبودی داشته باشد. اگر از نظر فیزیکی شغل بسیار سختی دارید و فقط می توانید چند روز از کار خود مرخصی بگیرید، این جراحی برای شما مناسب نیست چرا که بیماران باید توانایی استراحت پس از جراحی را داشته باشند علاوه بر آن حداقل تا سه هفته قادر به انجام هیچ گونه فعالیت یدنی سنگین نخواهند بود.
- طبق نظر FDAحداقل یک سن مناسب برای این جراحی وجود دارد و با توجه به این که جراحی پروتز سینه از انواع مختلفی برخوردار است می توان گفت که برای پروتز سالین حداقل سن 18 است و برای پروتز های سیلیکونی مناسب ترین سن 22 محسوب می شود .
- خانم های باردار و یا شیرده به هیچ عنوان کاندیدای مناسبی برای انجام این جراحی محسوب نمی شوند.
- خانم هایی که مبتلا به سرطان سینه هستند.
- افرادی که به بیماری خاصی مبتلا هستند یا بدن آن ها دچار یک نوع عفونت است.
- خانم هایی که نسبت به انجام جراحی پروتز سینه انتظارات غیر طبیعی و غیر منطقی دارند.
با توجه به تمامی موارد گفته شده در این بخش باید گفت که در زمان مشاوره با یک جراح پلاستیک خوب در تهران لازم است حتما صداقت داشته باشید چرا که اگر کاندیدای مناسبی برای انجام این جراحی نباشید از روش های جایگزین برای درمان مشکل استفاده خواهد کرد.
سوالات متداول
بله – بعضی از خانم ها ممکن است برای زیباتر کردن سینه های خود جراحی های دیگری را انجام دهند که نتایج حاصل از ان بسیار چشمگیر است.
انتخاب سایز پروتز سینه توسط بهترین جراح پروتز سینه انجام داده می شود و در صورتی که در انتخاب خود اشتباه کند می تواند ناامیدی بیمار را بعد از جراحی به همراه داشته باشد.
با توجه به بررسی های انجام شده توسط جراحان پلاستیک می توان گفت که انجام این جراحی هیچ نوع مشکلی را برای شیردهی مادر به نوزاد ایجاد نخواهد کرد.
کلام آخر
در نهایت، معیارهای بالا فقط دستورالعملهای کلی هستند که به شما کمک میکنند تا در مورد اینکه آیا بزرگ کردن سینه میتواند برای شما مناسب باشد یا نه، ایده بگیرید. از آنجایی که هر فردی منحصر به فرد است، تصمیم نهایی برای انجام عمل بزرگ کردن سینه بین شما و پزشکتان است. مشاوره با یک جراح پلاستیک دارای تخصص و مهارت به شما این امکان را می دهد که نظر پزشکی صادقانه ای در مورد وضعیت خود دریافت کنید.